Muuttoilmoitus, vikailmoitus ja talonkirjaote

Tee alla olevilla lomakkeilla kätevästi muuttoilmoitus ja vikailmoitus, sekä tilaa talonkirjaote

Muuttoilmoitus

Tämän muuttoilmoituksen myötä muuttosi rekisteröidään talonkirjaan. Huoneistoon muutosta ja poismuutosta on aina ilmoitettava (tämä ilmoitus ei mene viranomaisille). Huomioithan, että ovenavauspalvelu voidaan toteuttaa vain talonkirjoissa oleville henkilöille.

 

Vikailmoitus

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiireettömistä taloyhtiön korjausvastuun piiriin kuuluvista vioista. Jos olet epävarma korjausvastuusta, älä epäröi ottaa yhteyttä.
 

Talonkirjaote

Talonkirjaote on todistus asumisesta ja tarvitset sitä mm. hakiessasi asumistukea Kelalta. Talonkirjaotteen saamisen edellytyksenä on, että sinä ja muut asunnossa asuvat olette tehneet muuttoilmoituksen taloyhtiölle. Talonkirjaote maksaa 10 € (sisältäen alv. 24 %). Ote toimitetaan sinulle muutaman työpäivän sisällä.
 

Työnhaku

Oletko kiinnostunut siivoustyöstä tai kiinteistöhuoltotöistä? Haluatko osaksi yritystä, joka pitää huolen työntekijöistään ja on tunnettu luotettavasta ja laadukkaasta työjäljestään? Hae meille töihin alla olevalla lomakkeella! Jos olet etsimämme henkilö, otamme sinuun yhteyttä.