Kiinteistöhuolto

Asuin- ja liikehuoneistojen kiinteistöhuoltoa 
ammattitaidolla

Turku, Raisio ja muut lähialueet

Kiinteistöhuoltomme hoitaa useiden vuosien kokemuksella asuin- ja liikekiinteistöjen huoltotyöt sekä ulko- että sisätiloissa. Teemme lumenauraukset ja hiekoitukset, nurmikonleikkuut ja lehtienpoistot, harjaukset, sekä kaiken muun, joilla piha-alueet pysyvät siisteinä sekä turvallisina liikkua ympäri vuoden. Kiinteistöhuoltoomme kuuluvat myös muutto- ja vikailmoitukset, sekä ovien avaukset. Hoidamme lisäksi porraskäytävien siivoukset. 

Meille on kertynyt monipuolinen kokemus kaikista kiinteistönhoitoon liittyvistä tehtävistä. Hoitamamme kohteet ovat iältään ja tyypeiltään varsin erilaisia sekä vaihtelevia. Ylläpidämme tietotaitoamme kouluttautumalla jatkuvasti kiinteistöalan muuttuvia tarpeita vastaavaksi.

Laadukkaaseen kiinteistöhuoltoon kannattaa panostaa. Hyvin hoidettu kiinteistö on viihtyisä asua. Huollettu kiinteistö toimii myös yrityksesi käyntikorttina. 

Turun Tehohuolto on palveluksessasi!

Ota yhteyttä »

Tiedoksi asukkaille

Asiakaspalvelumme auttaa arkisin asuinhuoneistoihin ja liikekiinteistöihin liittyvissä huoltoasioissa. Kiireettömistä huoltotehtävistä ja nimenvaihdoista ilmoitat kätevästi sivuiltamme löytyvän sähköisen asioinnin kautta, sähköpostilla tai yhtiösi huoltolaatikkoon jätettävällä yhteydenottolomakkeella.

Kiireelliset huoltopyynnöt on hyvä hoitaa soittamalla päivystysnumeroomme  040 541 7001 . Päivystysnumero päivystää 24/7 hätätilanteiden varalta: ovenavaukset, vesivahingot, ilkivalta yms. Työajan ulkopuolella tapahtuvat ns. hälytysluonteiset käynnit ovat taloyhtiölle maksullisia, ovenavaukset maksaa asukas.

           

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä täyttämällä oheinen lomake, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

 

Siivouspalvelut

Tarjoamme monipuoliset siivouspalvelut yritysten ja taloyhtiöiden tarpeisiin. Hoidamme luotettavasti ja tehokkaasti porrassiivoukset sekä toimistojen ja liiketilojen siivoukset. 

Lue lisää >>